Vores affaldssugsanlæg indeholder sensorer, der indsamler data om brugen af affaldsanlægget, så systemet lærer af brugernes adfærd. Ved at bruge kunstig intelligens på den måde kan vi løbende forbedre og optimere systemet, så omkostningerne og miljøpåvirkningen begrænses.

Dataindsamlingen gør det også lettere for de driftsansvarlige og ejerne at opnå en bedre forståelse af affaldsindsamlingssystemet – i realtid.

Ved hjælp af den kunstige intelligens tager systemet ved lære, og samtidig bliver det lettere at styre affaldsindsamlingen effektivt og begrænse omfanget af driftsafbrydelser til et minimum. Sammenlignet med gammeldags affaldsindsamling er Envacs moderne tilgang nøglen til et renere og grønnere miljø.

Bedre grundlag for beslutninger

Vores automatiske system er grundlaget for fremtidens databaserede affaldsindsamling. Til forskel fra traditionel affaldsindsamling er vores system ikke afhængigt af manuel dataindsamling for at skabe overblik over, hvordan systemet fungerer, og hvor der kan foretages forbedringer.

Almindelig manuel indsamling og behandling af oplysninger indebærer en række fejlkilder, men med vores førende automatiske proces kan vi undgå den slags i dataindsamlingen. Dermed får de driftsansvarlige og andre interessenter adgang til pålidelige data, der kan danne grundlag for at træffe fornuftige beslutninger.

Data og automatiske processer er fremtiden

Automatiske og databaserede processer er fremtiden, og med vores anlæg flyttes affaldsindsamlingen ind i fremtiden. Ved hjælp af kunstig intelligens og store datamængder kan vi sikre, at affaldsindsamlingen optimeres og bliver endnu mere bæredygtig. Vi giver vores viden videre til byer, kommuner og ejerne af anlæggene , så de får en bedre forståelse af, hvordan de med vores anlæg kan optimere forretningen og begrænse miljøpåvirkningen på én og samme tid.

Kontakt os

Hvis du gerne vil høre mere om Envac, kan du bare udfylde felterne nedenfor og trykke på Send. Så bliver du kontaktet af det nærmeste Envac-kontor hurtigst muligt.

* Disse felter skal udfyldes